Comunicat sobre l’acció contra el PP Sabadell

Nosaltres, ARRAN Sabadell, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, reivindiquem l’acció contra la seu del Partit Popular de Sabadell. Ho deixem clar perquè sembla que els hi costa entendre que no som ni la CUP ni la seva joventut, encara que sí que compartim el mateix moviment polític. Volem comunicar també que nosaltres no som les autores de la crema de contenidors a la nostra ciutat, tal com Esteban Gesa ha dit en últimes declaracions per tal de criminalitzar-nos.

photo_2017-04-10_15-18-13.jpg

Tweet del PP Sabadell 

Hem atacat la seu per visualitzar qui són realment els feixistes -ja poc encoberts-, i més després de les declaracions fetes per part de militants del PP front l’okupació a la seu de Barcelona. Ens sembla paradoxal que un partit com el PP, símbol de la dreta més rància de l’Estat Espanyol, ens titlli a nosaltres d’antidemòcrates i de feixistes pel fet de reivindicar un dret bàsic en qualsevol democràcia: el dret a decidir, el dret de votar. Deixem clar que l’única escòria són els que impedeixen la llibertat del poble a escollir el seu futur.

photo_2017-04-10_17-05-09.jpg

L’autodeterminació de qualsevol poble no es pot negar. Posarem les urnes al carrer i guanyarem. Nosaltres no tenim por de reclamar els nostres drets: la por canviarà de bàndol. I concloem afirmant que el referèndum no serà útil sense l’organització de les classes populars. Aquesta és la clau que obre tots els panys!

photo_2017-04-10_17-05-09 (2).jpg

Recollim la notícia de iSabadell.cat on Esteban Gesa fa les declaracions criminalitzant la nostra organització: http://www.isabadell.cat/…/apareixen-pintades-acusant-el-p…/

Referèndum SÍ o SÍ!
Organitzem-nos, #Desobeïm!
L’organització és la clau de la victòria!

ARRAN Sabadell, abril de 2017.

Anuncis

Posted on 10 Abril 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.