Qui som?

A finals de l’any 2007, gràcies a la iniciativa d’uns quants joves i una voluntat estratègica es va començar a gestar a la nostra ciutat, una ja coneguda assemblea de joves, per tal de poder fer front a les múltiples problemàtiques que pateix el jovent de la nostra ciutat, i de tots els Països Catalans. Al juliol del 2012, fruit del procés de confluència entre Maulets i la Cajei i altres assemblees locals es constitueix Arran, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista. L’Assemblea de Joves de Sabadell en aquest moment passà a prendre el nom d’Arran. Així doncs, des d’Arran Sabadell, volem dotar d’una infraestructura a tots els i les joves que ho vulguin, perquè es puguin organitzar i lluitar per a la construcció d’una ciutat i uns barris més propers tant del seu jovent com de tothom qui hi viu i hi treballa i per a la consecució d’una societat més justa, lliure i igualitària.

Perquè lluitem

El jovent del nostra ciutat i i també el de tots els Països Catalans, vivim sotmesos a la voluntat dels estats capitalistes, que no només ens priven del dret a una vida digne, sinó que a més ens neguen les nostres llibertats com a poble. Des d’Arran, doncs, lluitem per:

Assegurar llocs de treball dignes a la nostra ciutat, que ens permetin viure dignament i lliures de l’explotació capitalista, que exerceixen sobre el nostre jovent: ETT’s, patronal…

Assegurar l’accés a un habitatge digne per a tots els i les joves, plantant cara a immobiliàries i demés especuladors.Eradicar el sexisme de la nostre societat, construint així una societat més justa i igualitària.

Defensar el dret del poble treballador català a decidir lliurement el seu futur, lliure de les imposicions dels estats espanyol, francès i andorrà.

Eradicar el feixisme que dia rere dia creix, i es tolera, pels nostres carrers.

Construcció d’un model educatiu realment crític que promogui la mentalitat crítica dels i les joves.

L’assoliment d’un oci alternatiu, que eviti l’alienació a la que es vol sotmetre al jovent, amb el consum compulsiu de tota mena de drogues, que per interessos de l’estat, compta amb el beneplàcit dissimulat de les forces d’ocupació presents a la nostra ciutat.

Així doncs, volem que el jovent de Sabadell s’organitzi i lluiti per construir una ciutat que reflecteixi les necessitats del conjunt dels seus habitants, i que realment respongui a les seves necessitats. Lluitem perquè nosaltres, els joves, pugem tenir un futur, lliure d’explotació i d’imposicions per part d’unes institucions que només defensen els interessos dels més poderosos, oblidant-se d’aquells sectors de la població que realment ho necessiten i en especial els més vulnerables: dones, gent gran i joves.

Des d’Arran, a més, lluitem des de la nostra ciutat per a la construcció d’uns Països Catalans lliures i socialistes, en els que la injustícia i l’explotació no hi tinguin cabuda. Per aquest motiu la nostra asseemblea s’integra dins l’organització Arran, un projecte juvenil català i unitari, que ens permet dur a terme el nostre projecte a nivell nacional. Som conscients que no és gens senzill trencar amb segles d’imposicions, però estem segurs que amb la teva ajuda ho aconseguirem!

Organitza’t i lluita amb Arran!

La lluita és l’únic camí!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s